Home

  • AdobeStock_302144897_0.jpeg

    Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met mijn dierbaren”​​​​

  • 2541917_1.jpg

    Kwaliteit van leven staat bij ons centraal”​​​​

  • AdobeStock_209719932.jpeg

    Je wordt echt gelukkiger van leuke buren”​​​​

Welkom bij Hamlet, het nieuwe woonconcept voor senioren

Hamlet is een eigentijds woonconcept, bedoeld om iets bijzonders te bieden aan senioren die een zelfstandig, actief en sociaal leven willen leiden. Hamlet betekent klein dorpje en dat is precies wat wij willen creëren: een fijne woonomgeving voor de actieve senior die in een levensbestendige woning gaat wonen, maar nog volop in het leven staat.

ground-floor-hamlet--dam%20%26%20partners%20architecten_2.jpg

Wonen bij Hamlet betekent zelfstandig wonen in je eigen appartement naar keuze, met alle gemakken die je maar kunt bedenken. Elk appartement heeft een balkon met een serre, eigentijds design, de mogelijkheid om te kiezen voor gemeubileerd wonen en om technologie toe te voegen voor gemak en extra veiligheid.

U kunt bij ons zorgeloos genieten en leuke dingen doen in een aantrekkelijke woonomgeving met tal van voorzieningen, niet alleen voor nu maar ook voor later. Een moderne, groene omgeving, met een tuin en kas om te tuinieren, gezamenlijke ruimtes om te sporten of te werken, familie en vrienden te ontmoeten en te ontspannen. Maar ook een veilige plek, met vriendelijk Hamlet-personeel, zodat iedereen zich thuis voelt. Een grotere Europese gemeenschap is in de maak, ga op citytrip en verblijf in een Hamlet guesthouse.

Ons uitgangspunt is dat u bij Hamlet oud(er) kunt worden en zolang mogelijk actief kunt blijven. Wanneer uw leven verandert, verandert Hamlet mee, zodat u zorg kunt krijgen wanneer dat nodig mocht zijn. Hamlet ondersteunt in de zorgprocessen, geeft persoonlijk advies en biedt een omgeving, die erop gericht is uw dagelijks leven te optimaliseren. Uw kwaliteit van leven staat centraal. Daarom staat het Hamlet service team dag en nacht voor u klaar, uiteraard met een persoonlijke aanpak, want dat is waar wij voor staan!

Over ons

Waar wij in geloven

Bij Hamlet Living komen onze bewoners op de eerste plaats en is en een zorgeloze toekomst het uitgangspunt. Dit doen we door een veilige, toegankelijke en levensbestendige woning te bieden in een inspirerende omgeving vol met activiteiten, gemak en voorzieningen. Alles gericht op het goed oud(er) worden, zodat senioren een rijk leven kunnen leiden en de regie in eigen handen hebben.
Wij werken aan deze missie met de inzet van ons betrokken team. Centraal in onze samenwerking zijn onze kernwaarden: trots, eigenwaarde, geluk en welzijn.

Onze motivatie

Je hoeft er niet eens zo gek ver voor terug in de geschiedenis. Na een mooi leven in je eigen woning was het voor veel senioren een logische vervolgstap om naar een bejaarden- of verzorgingshuis te gaan. Maar tijden zijn veranderd. Senioren leven langer en zijn vitaler dan vroeger. Toch is de vastgoedmarkt nauwelijks meebewogen met deze trend. Senioren blijven langer in die grote woning wonen waarin ze met het gezin leefde, met als gevolg dat de doorstroming op de woningmarkt stagneert. Pas als nood aan de man is, komt iets als een verzorgingshuis aan de orde. Doordat senioren langer thuis wonen, komen zorgverleners en mantelzorgers onder druk te staan en stijgen de zorgkosten voor de samenleving.

Met het bieden van levensbestendige woningen in een veilige, maar vooral ook actieve woonomgeving vervult Hamlet een maatschappelijke taak en hopen wij met dit concept in te kunnen spelen op veranderende woonwensen en levensstijl van senioren.

Over LIFE Europe

Hamlet is ontwikkeld door LIFE Europe. Naast (concept)ontwikkeling koopt en exploiteert LIFE Europe residentieel en commercieel vastgoed. Daarbij kiest LIFE Europe uitsluitend projecten die bijdragen aan de diversiteit van de gebieden waarin ze actief zijn en die waarde toevoegen op de lange termijn.

www.life-euro.com

AdobeStock_201838275.jpg

Stijlvol ouder worden, zoals ik dat graag wil